Advies Camper Kopen!

Het advies camper kopen wordt gegeven in de vorm van een workshop.

In een bijna ontploffende Europese markt voor Campers en Caravans ontbreekt vaak het overzicht om een van de belangrijkste aankopen van je leven geïnformeerd en weloverwogen te doen. En snel, want anders is het gekozen model of net die ene uitvoering alweer uitverkocht.

Samen vinden we jouw ideale camper tijdens een privé-workshop, met aandacht voor alleen jouw wensen. Naast veel technische informatie met voorbeelden, vallen we terug op een camperarchief vanaf 1960.

Wim de Roos, eigenaar van SERV-Media, is gediplomeerd autotechnicus met ruim 20 jaar ervaring als camperspecialist, camperjournalist en campergebruiker. Daarvan ruim 17 jaar als Specialist Europese Recreatie Voertuigen, expert Campers / Caravans bij de consumentenvereniging ANWB, en het gerenommeerde kampeertijdschrift Kampeer & Caravan Kampioen (KCK) van de ANWB. Sinds 2015 werkt Wim de Roos als Nederlands enige professionele fulltime camperkenner en specialist op het gebied van de campermarkt, campermerken, campermodellen, camperconstructie en campertechniek en kampeeraccessoires. SERV-Media wordt geïnformeerd door alle camperfabrikanten en importeurs, om potentiële camperkopers volledig onafhankelijk en juist te informeren over campers, campertechniek, bouwwijze, modellen en indelingen en accessoires. Wim de Roos draagt de kennis over, u maakt zelf uw keuzes.

‘s Nachts wakker liggen over het kopen van je eerste camper? Dat hoeft niet meer. Bang voor een miskoop? Kleine kans op. Helemaal de kluts kwijt tussen de honderden, nee, duizenden combinaties van autochassis, bouwwijzen en indelingen? Straks kom je beslagen ten ijs. Te veel kennis opgenomen over technische oplossingen, wandconstructie en gebruikte materialen? SERV-Media helpt je er doorheen.

“Door goede voorbereiding zal de aan te schaffen kampeerauto uiteindelijk beter voldoen. En is het niet fijn om van een 2e-hands camper de originele folder eens samen door te bladeren?”

De Workshop ‘Advies Camper Kopen’ van SERV-Media duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Begeleiding door camperspecialist Wim de Roos.

Na het volgen van deze persoonlijke (max. 2 personen, geen andere deelnemers) workshop in Purmerend ben je als potentiële camperkoper volledig geïnformeerd en treed je bewapend met kennis alle verkopers tegemoet. Kosten €228,70 incl.btw., inclusief koffie/thee en een lunch met luxe broodjes.

Neem geen risico! Doen! Meer Weten…….

Zie ook – buscamperalkoofhalfintegraalintegraal

Wil jij je spaarcenten goed besteden? Ga op zeker! Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de workshop ‘Advies Camper Kopen’. 

Aanvraag workshop

*Gegevens worden niet opgeslagen of gedeeld met derden.

Inhoud Workshop ‘Advies Camper Kopen’

 • Kennismaking

  Wie ben jij, wat zoek je

 • Marktinzicht

  Wie hoort bij wie; wat is dat.

 • Gebruik

  Wat zijn de plannen, wat is daarvoor nodig

 • Campertechniek

  Opbouw, interieurbouw, materialen. We kiezen.

 • Profiel

  We komen aan de hand van jouw profiel tot keuzes