Dag 17 Neos Marmaras Griekenland (±20 km)

Heerlijk geslapen. Wat een rust. Een echt Paradijs, zoals de baas hier gisteren al zei. Alleen natuurlijk de gebruikelijke hond. Vlak naast de tent zette hij het op een blaffen naar een hond aan de overkant van de baai. Gelukkig blijkt het beest ziekelijk bang, dus die komt echt niet meer in de buurt. En anders leer ik ‘m komende nacht een half uurtje onderwaterzwemmen of ik gooi de bijl in plaats van Ans d’r Crocs.

We zitten in de zon, genieten het uitzicht en halen wat kabab voor de Cramer Grill. Dat gasding is toch perfect voor zoiets. We eten veel te veel want het moet op. Ans dobbert zelfs nog wat in zee. Door het hoge zoutgehalte kun je er gemakkelijk in drijven. onweer-camping-stavros-griekenlandDan als het gaat schemeren begint een spectaculair vuurwerk boven zee. Een enorm onweer ontwikkelt zich en de bliksem slaat om de haverklap in. Prachtig gevormde vorken.

Ik zit klaar en weet er drie te vangen. Er vallen tien druppels regen en dan is het voorbij. Later ruiken we nog wel een sterke brandlucht, maar we zien niets van vuur of bosbrand. Broodje, biertje, slapen.