Truma Cooler koelbox

een nieuwe koelbox van Truma, zeer robuust. de Cooler C30

Truma Cooler C30

Truma Cooler Koelbox

Het bedrijf achter de camper- en caravankachels en boilers, brengt een A++ en A+ Truma Cooler koelbox op de markt. Er komen acht modellen met een volume van 30 tot maar liefst 104 liter. De Truma Cooler koelbox kan koelen en/of vriezen ​​tot -22 ° C, zelfs bij hoge buitentemperaturen. De Dual Zone (DZ) Truma Cooler box in het assortiment, met twee individueel instelbare temperatuurzones, kan zelfs tegelijk koelen en vriezen. Krachtige moderne compressortechniek en hoogwaardige isolatie zorgen voor energiezuinig koelen en een lage geluidsproductie.

De Truma Cooler is robuust dankzij verstevigde hoeken en roestvrijstalen scharnieren. Bedienen is gemakkelijk en kan op een digitale display of via de handige Truma Cooler-app. Dan hoef je nooit in de kofferbak te duiken om ‘m in de gaten te houden. Met beide bedieningen kun je ze aan- en uitschakelen, de temperatuur instellen en de accuspanning controleren. Een geïntegreerde USB-poort is er ook.

Technische informatie: werkt op 12, 24, 110 en 230 Volt. Gewicht leeg 17 tot 35 kg. Instelbaar van +10°/-20°C Adviesprijzen vanaf € 900. i roma-nijverdal.nl of Truma.com .