LMC-caravan bestaat 60 Jaar

LMC-caravan bestaat 60 jaar. Het bedrijf uit Sassenberg – 240 km van Utrecht – viert dat jubileum volgend weekend, op 3 en 4 oktober, met een gratis Open Huis evenement bij de fabriek. Natuurlijk is SERV-Media ook van de partij en we kamperen ter plaatse op het fabrieksterrein. Tijdens het openhuisweekend kun je als bezoeker op eigen gelegenheid een leerzaam rondje door de caravan- en camperproductie maken. Er is ook van alles georganiseerd voor kinderen, de 2016 modellen campers en caravans staan opgesteld om te bekijken en er zijn tal van leveranciers van kampeerspul aanwezig. Op zaterdagavond wordt met genodigden en LMC-klanten een groots ‘Oktoberfest’ gevierd. Kaarten voor dat Oktoberfest zijn overigens uitverkocht.

LMC caravan werd nog onlangs tot winnaar uitgeroepen van de verkiezing KCK Camper van het Jaar. De LMC Explorer 585 SportLine, een ‘kleintje’ integraal van 599 centimeter met 800 kg laadvermogen was de favoriet van de vakjury. SERV-Media verblijft tijdens deze reis in een andere prijswinnende camper. De KCK Camper van het Jaar 2013, de buscamper ROLLER TEAM Livingstone 255.

Door de mogelijkheid een camperbus dagelijks te gebruiken, bij sommige indelingen zelfs voor transport van volume goederen, wint het model jaarlijks aan populariteit. De meeste grote merken bieden dan ook een serie Fiat Ducato’s aan met campermeubilair. Deze Roller Team huren we, bij Rentac, omdat campers daar ‘All Inclusive’ in de verhuur lopen. Behalve wat beddengoed, kleding en voedsel hoeven we dus niets mee te slepen voor dit weekendje kamperen. En ook altijd lekker.., dat we het eigen risico bij aanrijdingen of schade voor een paar euro per dag volledig kunnen afkopen. Dat voorkomt grote verrassingen achteraf. Maar goed. Een verslag van het LMC 60-jaar Oktoberfest 2015 volgt later. Als de grote hoeveelheden bier dat tenminste niet belemmeren.

Op naar LMC dus; LMC CARAVAN, Rudolf-Diesel-Str. 4, 48336 Sassenberg.

Zie je daar.