Truma combi cp plus

Truma Combi

Truma Combi: camperverwarming in caravans.

Truma Combi zorgt voor meer comfort in de caravan

Met de Truma Combi genieten kampeerders meer comfort met een compact apparaat. De betrouwbare camperverwarming met boiler biedt diverse voordelen:

  • Krachtig: de combiketel warmt het voertuig in een korte tijd op en produceert 10 liter warm water.
  • Functioneel: verwarming en boiler kun je eenvoudig bedienen met het digitale bedieningspaneel CP-plus.
  • Slim: als je een klimaatinstallatie van Truma gebruikt, beschik je over klimaatregeling. Deze zorgt voor een constante temperatuur in de caravan.
  • Hy-tech: in combinatie met het Truma iNet System kun je de verwarming bedienen via de smartphone of tablet.
  • Bescheiden: de Combi-verwarming is onopvallend ingebouwd. In de woonruimte is ze niet zichtbaar.
  • Plaatsbesparend: in de centrale ruimte van de caravan blijven opbergruimte en doorgangsbreedte behouden.

truma combi cp plus inetGeen wonder dat de Truma Combi niet meer alleen in campers wordt gebouwd, maar ook steeds vaker wordt gebruikt in caravans. Je bent echter wel aan stroom gebonden, via en aansluiting op de camping of uit een boordaccu. Met de grote 10 liter boiler is douchen in de caravan prima te doen.

Op de Caravan Salon 2016 in Düsseldorf en straks de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, zijn diverse caravanmodellen van verschillende fabrikanten met een Truma Combi te vinden. De Truma Combi is een goede keuze voor caravaners, die comfort belangrijk vinden, verwarming en warmwater afzonderlijk willen regelen en de boel intuïtief willen kunnen bedienen. Nu de Combi z’n intrede in caravan definitief lijkt te maken, werkt Truma achter de schermen vast en zeker gewerkt aan een lichtere compacte caravan-versie, misschien wel met een schoorsteen door het dak. Eerder dan volgend seizoen verwachten we daarover echter geen nieuws.