nieuw matras gebruikte camper caravan

Nieuw Matras Op Maat voor Caravan Camper

Echt vakantie heb je pas op een goede matras.

Tijdens je vakantie, tussendoortjes en weekendjes weg wil je ’s nachts alles even vergeten. Een verkwikkende slaap help daarbij enorm, in een comfortabel bed, diep weggezakt in een comfortabel matras of oplegmatras.

Wie heeft op marktplaats wel eens een gebruikte matras gekocht als hij aan een nieuw bed toe was. Niemand toch! Maar in tweedehands caravans en campers is het gebruiken van het aanwezige matras de gewoonste zaak. Terwijl daarop mogelijk al jaren achtereen twee zwaargewichten, weken en weken, hebben liggen zweten tijdens bloedhete zomernachten aan de Spaanse costa. Weg er mee!

In campers, caravans en boten zijn nieuwe bedden en de matrassen van redelijke kwaliteit. Dat blijkt uit het laatste onderzoek door de Kampeer en Caravan Kampioen (KCK 10/2016) van de ANWB. Het is vaak de combinatie van bed, matras en kussens die niet klopt. De lattenbodem in het bed is bijvoorbeeld stug, het matras van prima kwaliteit maar te dun, of de maatvoering klopt niet. Je voelt het bed door het matras heen. En slapen op een omgebouwde zitgroep of dinette, slapen op tafel, slapen op een autostoel of de randen van een multifunctionele zitbank in een kleine camper of buscamper zoals de Volkswagen California is behelpen. Je voelt de randen, hobbels en knopen op de voor zitten vormgegeven kussens. Dat kan beter met maatwerk, met bijvoorbeeld de goede matrassen van Defa Dream of Maatwerkmatrassen.

Maatwerk? Ga naar de specialist. Uw caravanmatras, campermatras of bootmatras kunt u laten opmeten bij een van deze 100 verkooppunten in Nederland en België.

Maatwerkmatrassen

Defa Dream biedt maatwerkmatrassen voor elke caravan, camper en boot. Zijn de standaard gevoerde matrassen voor queensbed, fransbed, eenpersoonsbed of dwarsbed niet volledig passend, dan passen we de matrassen voor het bestemde bed aan. Maatwerk dus. Voor elke caravan, camper en boot is zo een oplegmatras of compleet comfortmatras beschikbaar, standaard of op maat gemaakt. Slapen op een tweedehands matras of versleten bed is niet nodig! Niet over nadenken…, weg met dat oude matras!

Er is al een Defa Dream maatwerkmatras vanaf € 89,00, een Defa Dream compleet Combimatras Plus vanaf € 179,90.nieuwe.

Waarom deze pagina? SERV-Media heeft deze tekst voor de website www.defadream.nl geproduceerd.