Disklok Camper beveiligen tegen diefstal

DISKLOK STUURSLOT!

‘S WERELDS STERKSTE
STUURWIEL VERGRENDELING!

SERV-Media verkoopt Disklok stuursloten tegen autodiefstal en diefstal camper.

Disklok stuurslot biedt beveiliging tegen autodiefstal en werkt preventief tegen inbraak al voor de diefstal van auto, camper of bestelauto plaatsvindt. Disklok komt al enkele jaren als beste diefstalbeveiliging voor auto’s uit tests.

De sterke uit hoogwaardig staal produceerde schijf omvat het gehele stuurwiel. De opvallende aanwezigheid wijst potentiële dieven op de extra beveiliging en voorkomt zo inbraakschade. Disklok beveiligt niet alleen het stuur, maar voorkomt ook verbreking van het stuurslot. Omdat de schijf los om het stuurwiel draait, wordt bij een poging tot autodiefstal geen kracht op het originele stuurslot overgebracht. Ook is wegrijden en sturen niet mogelijk.

Natuurlijk maakt het stuurslot ook diefstal van de airbag uit het stuur gelijktijdig onmogelijk, omdat het stuurwiel volledig is omsloten. Airbagdiefstallen zijn een veelvoorkomende reden voor auto inbraken.

DIEFSTALPREVENTIE DOOR DISKLOK STUURSLOT

Stuursloten van Disklok zijn veel goedkoper dan andere in de SCM-klasse MP-03 goedgekeurde mechanische beveiligingsmiddelen, zoals versnellingsbaksloten. Disklok is veel veiliger en sterker dan stuurbeugels, kabels, kettingen of stuur-/remstangen.

Nog niet elke verzekeringstussenpersoon is op de hoogte van de preventieve klasse van Disklok stuurslot. Vraag daarom naar de voorwaarden van uw verzekering.

Disklokshop is er in drie afmetingen. Koop je Disklok gemakkelijk zonder te meten in onze webshop.

Disklokshop is een SERV-Media verkooppunt van sloten voor campers, waar ik vanwege de kwaliteit achter sta. Andere producten zijn welkom. Promotie van Disklok is, met uitzondering van onze eigen webpagina’s, geen SERV-Media activiteit.