Caravan Salon Dusseldorf 2023

caravan salon Dusseldorf 2020CARAVAN SALON Dusseldorf 2023

De Caravan Salon Dusseldorf betekent overal thuis zijn. Genieten van vrijheid en de nabijheid van natuur. Kamperen maar….

De hele fascinatie van mobiel reizen is bij de CARAVAN SALON tastbaar gemaakt. In Düsseldorf op de Caravan Salon krijgen kampeerders tien dagen lang een uniek overzicht voorgeschoteld uit de wereld van de mobiele vrijetijdsbesteding.

De tentoonstelling vindt dit jaar plaats van 25 augustus tot en met 3 september en toont in 16 hallen ruim 2.200 van de nieuwste generatie campers, caravans, vouwwagens en daktenten. Naast deze highlights de drie elementen Technology & Components, Outdoor & Equipment en Travel & Nature. De wereldwijd toonaangevende caravanbeurs is het moment waarop de kampeerbranche haar nieuwe producten en innovaties voor de toekomst presenteert.

Tijdens de Caravan Salon in de Messe Dusseldorf vinden bezoekers naast voertuigen en andere onderkomens ook de accessoires daarvoor. Bovendien alle technische uitrusting, de bouwmaterialen, vouwwagens en daktenten, outdoor-kleding, reisbestemmingen, campings en camperplaatsen. In maar liefst 16 enorme hallen met 250.000 m² beursvloer en op het buitenterrein tonen ruim 650 exposanten hun nieuwste producten en alle nieuwe ontwikkelingen voor kampeerjaar 2024. Vergaap je aan werkelijk alles op het gebied van kamperen, van flipflop-slipper tot campers van ruim een miljoen.

Meer informatie over exposanten en entreeprijzen op de website van de Caravan Salon (hier).