Eura Mobil op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015

SERV-Media bij Eura-Mobil op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015.

SERV-Media ondersteund dit jaar de nieuwe importeur van Eura Mobil in Nederland. De frisse verkoopploeg heeft op het gebied van campers en bouwwijze best nog wat te leren, geven ze graag toe. Daarom ondersteunen we importeur Nieuwkoop Automotive uit Den Bosch door aan bezoekers op de stand van Eura Mobil onafhankelijk advies en voorlichting te geven. Natuurlijk staan we de verkopers ondertussen graag bij als een prangende vraag van een klant onbeantwoord dreigt te blijven.

<persbericht>

Compacte tot 7 meter lange campers, niet zwaarder dan 3.500 kilo, die over twee éénpersoonsbedden achterin beschikken. Daar heeft ook Eura Mobil op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015 voor modeljaar 2016 de focus gelegd. Maar er is natuurlijk nog zoveel meer moois beschikbaar. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je daarom de maat nemen van diverse halfintegraalmodellen van de Profila T, die in de varianten dwars-, queens-, Frans- en eenpersoonsbed op de Eura Mobil-stand te zien zal zijn. De Eura Mobil Profila T 670 SB en T 695 EB zijn als Mondial-editie bovendien all-inclusive uitgevoerd voor een zeer scherpe prijs. Mondial-uitvoeringen beschikken ondermeer over een sterke motor, ruime 140 liter koelkast, een luifel, een achteruitrijcamera, airconditioning en cruise controle; maar er is nog veel meer lekkers standaard.

In de Profila halfintegraal en Profila RS kan men nu ook kiezen voor het lichtere interieur ‘wild-eiken’, in combinatie met witte accenten in de meubels en een luxe chromen afwerking. Kiezen voor de interieurvariant Chalet en de diverse moderne stofferingpakketten kost niets extra.

Ook de Eura Mobil Integra Line LS gaat mee naar de Utrechtse Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2015. Deze met 180 pk motor uitgeruste tandemasser, op AL-KO amc-chassis, is het handelbare alternatief voor de echt reusachtige Liner-modellen. Met de standaard 2,32 meter breedte kan iedereen er mee uit de voeten, ondanks de lengte die kan oplopen tot bijna negen meter.

Waarom Eura Mobil?
Zowel de vloer als de wanden en het dak van een Eura Mobil zijn opgebouwd uit houtvrije sandwichpanelen, tweezijdig bekleed met glasvezelversterkt polyester. Ook onder de vloer is polyester beplating aangebracht, voor nog betere bescherming tegen strooizout en steenslag. Euro Mobil gebruikt lijmtechnieken uit de luchtvaart, waardoor optimale verzegeling van de opbouw is gegarandeerd, en een zeer torsiebestendige constructie ontstaat. Verborgen aluminiumprofielen brengen extra stabiliteit voor de meubels, in een interieur dat daardoor zelfs met lichtgewicht meubelbouw zeer geluidarm is.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs, 7-11 oktober 2015 Jaarbeurs Utrecht.