SERV-Media terugroepacties

Waarschuwing WakaWaka Universal Adapter Kit

Belangrijke veiligheidswaarschuwing van WakaWaka over de Universal Adapter Kit

(SERV-Media wil hier graag aan toevoegen dat wij het concept van WakaWaka van harte ondersteunen en zelf diverse apparatuur hebben aangeschaft, waarvan vervolgens door WakaWaka een exemplaar is geschonken aan een goed doel. Blijven kopen dus!)

Beste klant,

Wij hebben recentelijk geconstateerd dat ons product de Universal Adapter Kit, USB/AC oplader fabricagefouten vertoont. Uit testen is gebleken dat de Adapter Kit niet voldoet aan de geldende veiligheidsnormen. De Adapter Kit kan oververhit raken en de ingebouwde bescherming tegen te hoge voltages kan falen. Dit brengt een aanzienlijk risico op brand of electrocutie met zich mee. Deze constatering heeft geen gevolg voor andere WakaWaka producten.

WakaWakaAdapterKit1Het identificeren van de Universal Adapter Kit 

De WakaWaka Universal Adapter Kit stelt consumenten in staat kleine elektrische apparaten met behulp van een stopcontact op te laden. De componenten van de kit zijn zwart van kleur en bestaan uit een USB-kabel en tien verschillende soorten aansluitingen, een Amerikaanse AC-adapter met met twee platte pinnen of een tweepolige Europese AC-adapter.

Op de adapter staat de volgende tekst: “Travel Charger, Input 180-240VAC, 50-60Hz, 0.2A, Output 5.0V-500mA” EU product codes: 8718692059931 WWA/A/GB/US)

Als u in het bezit bent van de WakaWaka UniversalAdapter Kit dan verzoeken we u onmiddellijk met het gebruik ervan te stoppen. Na bevestiging van de vernietiging van het artikel heeft u recht op volledige terugbetaling van de aankoopsom. Voor dit proces verwijzen wij u graag naar waka-waka.com/adapter-kit-recall

Onze verontschuldigingen voor het eventueel geleden ongemak.

Als u vragen heeft over dit bericht kunt u contact opnemen met WakaWaka via email support@waka-waka.com, of telefonisch op +31 (0)23 51 76 61 1.