kampeer en caravan jaarbeurs 2016

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2016

Meer Tenten en Vouwwagens tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2016

Binnenkort gaat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van start. En slapen onder tentdoek, de oervorm van kamperen, is populairder dan ooit. De trends basic en terug naar de natuur zorgen ervoor dat de verkoop van tenten en vouwwagens in Nederland stijgt. Dat geldt voor bijzettentjes van een paar tientjes tot hele luxe tenttrailers die de prijs van een caravan ruim overstijgen. Tijdens de 52ste editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2016, van 12 tot en met 16 oktober, is het aanbod van tenten en vouwwagens daarom verdubbeld.

Primeurs

Naast Holtkamper zijn de zeer vergelijkbare, maar in prijs en kwaliteit uiteenlopende tenttrailermerken 3DOG camping, Campooz en Campwerk vertegenwoordigd. Kampeerspecialist De Wit uit Schijndel  toont weer diverse merken tenten en natuurlijk het uitgebreide eigen assortiment tenten en vouwwagens. Andere nieuwkomers zijn de tenten van Karsten en Vango, die (vrijwel) zonder tentstokken kunnen worden opgezet.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2016

Tijdens de komende editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2016 is Duitsland het themaland. Naast de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en tenten kunnen bezoekers zich onderdompelen in de Duitse cultuur, genieten van hapjes en drankjes en deelnemen aan leuke activiteiten. Daarmee wordt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs een (vakantie-)dagje-uit voor het hele gezin.
Kom nazomeren en voel je ‘Herzlich Wilkommen’ tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs van woensdag 12 tot en met zondag 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.